*************************************************************************************

....ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η Β΄ΕΠΣΔ στο μικροσκόπιο (Παραλειπόμενα)

Όπως κάθε μεγάλη ομάδα, έτσι και η Φτελιά (ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο) δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από την ακμή και την παρακμή που διέρχονται οι περισσότεροι σύλλογοι. Έτσι λοιπόν, μετά την άνοδο στην Α΄Ερασιτεχνική (όπως τότε ονομαζόταν)η ομάδα του Άρη, έφτασε στο να μη δηλώσει συμμετοχή (για ένα χρόνο)με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από την προτελευταία κατηγορία. Σιγά-σιγά η ομάδα ανασυγκροτήθηκε και ξεκίνησε και πάλι τον ανηφορικό δρόμο προς την ανάκαμψη. Αυτή δεν ήρθε εύκολα, καθώς χρειαζόταν όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν στο σύλλογο να γίνουν ομάδα, κάτι που μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα συνέβη. Η Φτελιά βρίσκεται σχεδόν δια περιπάτου στην κορυφή και μάλιστα οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο Καστρινό και απομένουν μόλις μερικές νίκες ακόμα ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία. Πάμε τώρα και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπου σε επτά αγώνες, σημειώθηκαν 29 τέρματα, δηλαδή 4.14 γκολ ανά αγώνα, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός, που μας δείχνει πως και φέτος δε θα λείψει η πεμπτουσία των αγώνων που είναι το γκολ.Διαβάστε παρακάτω, τα παραλειπόμενα και την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής αποκλειστικά και μόνο από την εφημερίδα ΗΧΩ και την hxosports.gr



(Χ)αμένοι και οι δυο τους…

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες ήθελαν το τρίποντο για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, η μπίλια έκατσε στην ισοπαλία. Το γεγονός αυτό, μόνο χαρά δεν έφερε σε κανέναν από τους δυο συλλόγους και αυτό διότι παρέμειναν χαμηλά στον βαθμολογικό. Αν πάντως κάποια ομάδα μπορεί να αισθάνεται κάπως καλύτερα, είναι η Μαυρολεύκη που πήρε το βαθμό εκτός έδρας. Τα Λευκόγεια από την άλλη, δε το βάζουν κάτω και θα συνεχίσουν να παλεύουν για την σωτηρία της ομάδας.



Νίκη και +8 για την Φτελιά

Ακόμα μια εύκολη επικράτηση για τον Άρη που πλέον μετά και την ήττα του Καστρινού, όχι μόνο νιώθει άνετα στην κορυφή, αλλά αύξησε τη διαφορά του στο συν οκτώ και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Για την άνοδο δε το συζητάμε μόνο με χαρακίρι θα χαθεί!!! Μάλιστα αν πάρουν 3 νίκες ακόμα θα βγουν και μαθηματικά στην Α2 κατηγορία. Από την άλλη η Πτελέα θα συνεχίσει να παλεύει για να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες.



Μεγάλο διπλό με την σφραγίδα του Μπαμπαλή

Πολύ σπουδαία νίκη από κάθε άποψη πέτυχε η Δόξα απέναντι στο Μικροχώρι και μάλιστα το πιο σημαντικό ήταν που επετεύχθη εκτός έδρας. Ήταν ένα ματς κρίσιμο και για τις δυο ομάδες που βρίσκονται σε παρόμοια μοίρα. Ο Μπαμπαλής από πλευράς Αγίας Παρασκευής, ήταν αυτός που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, βυθίζοντας στην προτελευταία θέση τον Άρη.



Παράσταση για ένα ρόλο στη Μικρόπολη

Υπήρχε στα χαρτιά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το ξεκάθαρο φαβορί που ήταν η Δόξα, αλλά όλα επιβεβαιώνονται στο γήπεδο. Οι παίκτες της Μικρόπολης βρέθηκαν σε εκπληκτική ημέρα και σκόρπισαν στους επτά ανέμους τις Πηγές. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ανέβηκαν και άλλο στην βαθμολογία και ελπίζουν να μπορέσουν να κυνηγήσουν την τρίτη θέση. Στην αντίπερα όχθη, οι Πηγές παρέμειναν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να σωθούν, αλλά δε χάνουν τις ελπίδες τους.



Ντέρμπι με τα όλα του στον Νεροφράκτη

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το μετάνιωσαν. Και αυτό γιατί παρακολούθησαν ένα πολύ ωραίο ματς μεταξύ μιας ομάδας με εμπειρία όπως ήταν οι γηπεδούχοι και ένα νεανικό σύνολο που φέτος αξίζει την άνοδο πέρα για πέρα. Οι γηπεδούχοι έχοντας τον Αμασαλίδη για ακόμα μια φορά σε μεγάλη ημέρα, πέτυχαν τη δεύτερη σερί τους ανατροπή και διατηρήθηκαν κοντά στην τρίτη θέση. Από την άλλη, ο Καστρινός μπορεί να απομακρύνθηκε από την κορυφή, αλλά παραμένει δεύτερος και κοντά στην άνοδο.



Ικανοποιημένοι στα Αμπελάκια παρά τα οκτώ τέρματα

Μπορεί να μοιάζει οξύμωρος ο τίτλος αλλά η εμφάνιση των Αμπελακίων, χαροποίησε τον Πρόεδρο της ομάδας (όπως μας είπε)και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Σημασία έχει πως η Γραμμένη πήρε το τρίποντο και ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν δίχως βαθμό για εικοστό τρίτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.



Πολύ μεγάλη νίκη για τον Ερμή Οχυρού

Δείχνει να ξυπνάει σιγά-σιγά αγωνιστικά η ομάδα του Οχυρού από την “κοιλιά” που είχε κάνει και ήταν άκρως δικαιολογημένη (Δε μπορούσαν να προπονηθούν λόγω του καιρού, έπαιζαν μακριά από τη φυσική τους έδρα). Πήραν ένα σημαντικό τρίποντο επί ενός αντιπάλου με ίδιους στόχους και συνάμα διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Το οποίο αν κερδίσουν θα βρεθούν ένα πόντο πίσω από τον δεύτερο Καστρινό, κάτι που σημαίνει πως κρατούν την τύχη στα πόδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: