*************************************************************************************

....ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Β΄Ερασιτεχνική κατηγορία (Φάσεις, συνθέσεις, γκολ, σχόλια)

Όσο οδεύουμε προς την λήξη του πρωταθλήματος, τόσο φουντώνουν οι μάχες για την άνοδο και την παραμονή στην κατηγορία. Πλην ελαχίστων, όλες οι ομάδες παλεύουν για τους στόχους και αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία ποιες θα είναι αυτές που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου και ποιες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Στο ματς της ημέρας η εμπειρία του Νεροφράκτη στάθηκε αρκετή για να κερδίσει τον Καστρινό. Μικρόπολη και Γραμμένη πήραν εύκολες νίκες απέναντι σε Πηγές και Αμπελάκια αντίστοιχα. Η προτοπόρος Φτελιά κέρδισε εύκολα την Πτελέα και τα Λευκόγεια με την Μαυρολεύκη μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα χορταστικό παιχνίδι που έληξε 2-2. Η Αγία Παρασκευή κέρδισε στην έδρα του τον Φίλιππο ενώ σπουδαίο διπλό πέτυχε η ομάδα του Οχυρού απέναντι στην Ανακάλυψη. Τέλος να πούμε ότι το παιχνίδι Προάστιο – Κεφαλάρι αναβλήθηκε λόγο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Διαβάστε παρακάτω, όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της 23ης αγωνιστικής ενώ μη χάσετε στο φύλλο της Πέμπτης της εφημερίδας ΗΧΩ, τα παραλειπόμενα της Β΄ κατηγορίας, με τους κορυφαίους των αγώνων της Κυριακής.





Λευκόγεια – Μαυρολεύκη: 2-2

Ντέρμπι παραμονής για τις δύο ομάδες με τον νικητή να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια. Σε ένα όμορφο παιχνίδι γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Να τονίσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2 φορές και ισοφαρίστηκαν.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 15’ ο Μπεροβίδης με σουτ κάνει το 0-1.

Στο 45’ ο Μποδόσογλου αστοχεί σε πέναλτι.

Στο 50’ ο Κουρουτζίδης με πλασέ κάνει το 1-1

Στο 70’ ο Μποδόσογλου με σουτ κάνει το 1-2.

Στο 77’ ο Παπαζήσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 2-2.



Αποβολή : 87’ Αντωνίου

Διαιτητές: Τσενεκίδης (Σ.Κωνσταντινίδης – Μαρμαρίδης)



Λευκόγεια: Ξανθόπουλος, Τυγγιρίδης, Χατζηπαναγής, Παπαδόπουλος, Παπαζήσης, Γαλόπουλος Χ, Μουσμουλίδης, Κιουρτσίδης, Τσαχπινίδης (25’ λ.τ Χαραλαμπίδης Α), Κουρουτζίδης, Κεσόπουλος (60’ Ξανθόπουλος Π).



Μαυρολεύκη: Πούλας, Λογοθέτης, Κύρτσαλης (60’ Αντωνίου), Γκουζής, Αθανασιάδης, Κοτυνάκης, Κύτσηνος, Τασάκης, Μποδόσογλου, Σαρόγλου (80’ Καραδενίδης), Μπεροβίδης.



Φτελιά – Πτελέα: 4-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η πρωτοπόρος ομάδα της Φτελιάς πήρε ένα ακόμα τρίποντο, αυτήν την φορά απέναντι στην Πτελέα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι, παραμένοντας στην κορυφή.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 10’ ο Γεωργιάδης με σουτ κάνει το 1-0.

Στο 22’ ο Μήλο κάνει το 2-0.

Στο 60’ ο Χριστοφυλάκης κάνει το 3-0.

Στο 75’ ο Φεστιτζίδης Γ κάνει το 4-0.



Διαιτητές: Παρχαρίδης (Π.Καράκελλες- Ευσταθίου)



Φτελιά: Παύλου, Παπακώστας, Κατσαντώνης, Νότας, Πούλιος, Χριστοφυλάκης, Σαββίδης, Κατσαντώνης Γ, Φερσιτζίδης, Μήλο, Γεωργιάδης .



Πτελέα: Γρηγοριάδης, Σαχυνίδης, Κουφόγλου, Λεονταρίδης, Σαββόγλου, Λεμονίδης, Κοκκίνης, Ταμπούρης, Πουγιούδογλου, Παναγιωτίδης, Σαχανίδης.



Φίλιππος Δράμας – Αγία Παρασκευή: 0-1

Στο γήπεδο του Μικροχωρίου, ο τοπικός Φίλιππος υποδεχόταν την Αγία Παρασκευή. Και οι δύο ομάδες θέλανε την νίκη, αν και ο Φίλιππος καιγόταν περισσότερο για αυτήν. Τελικά έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μία φορά και πήραν την νίκη.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 30’ ο Μπαμπαλής με πλάγιο σουτ κάνει το 0-1.

Στο 60’ σε κεφαλιά ο Παπαδόπουλος δεν βρίσκει στόχο.

Στο 65’ ο Κυριακίδης χάνει μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.



Διαιτητές: Τσοχαταρίδης (Παναγιώτου – Χαλόπουλος)



Φίλιππος Δράμας: Νομικός, Καραγιαννίδης, Κοστελίδης, Γεωργιάδης, Γιαγκοζίδης, Κυριακίδης, Χονεφτίδης, Κυριακίδης Α, Σαμλίδης, Τσοκαταρίδης, Κανέλος.



Αγία Παρασκευή: Πατσιάς, Καϊνάκ, Χορόζογλου, Στρατήρος, Κουγιουμτζής, Ριμπάς, Σεραφιμίδης, Μπάμπαλης, Βασιλειάδης, Σαραλιώτη, Λαφτσόγλου.



Μικρόπολη – Πανσυτ.Πηγών: 7-0

Ωραίο ματς έγινε στο γήπεδο της Μικρόπολης. Οι γηπεδούχοι ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πήραν το τρίποντο και έφτασαν τους 49 βαθμούς.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 1’ ο Γεωργουλίδης κάνει με πλασέ το 1-0.

Στο 25’ ο Βουγουκλής με σουτ κάνει το 2-0.

Στο 50’ ο Βουγουκλής με σουτ κάνει το 3-0.

Στο 57’ ο Βέργας με πλασέ κάνει το 4-0.

Στο 70’ ο Κραγιαννίδης κάνει το 5-0.

Στο 77’ ο Γεωργουλίδης με πλασέ κάνει το 6-0.

Στο 80’ ο Χρυσανθίδης με πλασέ έκανε το 7-0.



Διαιτητές: Χριστοφορίδης (Α.Παρασκεούδης – Λιθηροπούλου)



Mικρόπολη: Παπαδόπουλος, Φωτακίδης, Χρυσανθίδης, Μεγαρυσιώτης, Τσαβδαρίδης, Βουγιουκλής, Μητούσης, Αλί Κλάουντιο, Βέργας, Γεωργουλίδης, Πετρόπουλος (59’ Ζάμπας).



Πανσυτ.Πηγών: Παπάζογλου, Φερφέρης, Λάμπρου, Μακρίδης, Παπαδόπουλος Σ, Εφραιμίδης (73’ Παπαδόπουλος Λ), Υφαντίδης, Κινατζίδης Β, Πελέχρας, Κυνατζίδης (70’ Καλαϊτζίδης) , Σουλτανίδης.



Νεροφράκτης – Καστρινός: 2-1

Δίχως αμφιβολία το ματς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Καστρινού, πράγμα καθόλου εύκολο βέβαια αν έχεις να αντιμετωπίσεις τον δεύτερο του πρωταθλήματος με την καλύτερη μάλιστα εκτός έδρας άμυνα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και κέρδισαν το παιχνίδι σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν να χάνουν.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 3’ ακυρώνεται γκολ του Καραγουδάκη ως οφσάιντ.

Στο 10’ ο Χατζηγεωργίου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει το 0-1.

Στο 20’ ο Καραγουδάκης με πλασέ κάνει το 1-1.

Στο 30’ σουτ του Χατζηγεωργίου λίγο άουτ.

Στο 40’ με σουτ ο Αμασαλίδης κάνει το 2-1.

Στο 48’ σουτ του Μπάμπουρα αποκρούει ο Θοίδης.

Στο 49’ Κεφαλιά του Χατζηγεωργίου λίγο άουτ.

Στο 55’ σε πλασέ του Δασκάλου αποκρούει ο Θοίδης.

Στο 58’ ο Ιωσιφίδης σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 70’ σουτ του Μπάμπουρα καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 73’ ο Καραγουδάκης μετά από κόρνερ πλασάρει λίγο άουτ.



Διαιτητές: Ζουρνατζής (Γκοτζαρίδης – Κεσαπίδης)



Νεροφράκτης: Ζωίδης, Νερατζάκης, Αθανασιάδης (46’ Σούλα, 88’ Κανάκης), Βαφειάδης, Δοξακάκης, Σούλα, Σούλα Ν, Βουδούρης, Παπαδόπουλος (63’ Καραγκιόζης), Καραγουδάκης, Αμασαλίδης.



Kαστρινός: Τότκας, Γεωργίου (67’ Μίτρε), Κωσταντινίδης, Χατζόπουλος, Γερμένη, Καγιάζης (43’ Ιωσιφίδης), Βουτσινάς (62’ λ.τ Κουμπάκης), Μπάμπουρας, Χατζηγεωργίου, Δασκάλου, Γιάντσογλου.



Γραμμένη – Αμπελάκια: 8-1

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε η ομάδα της Γραμμένης απέναντι στα Αμπελάκια, κερδίζοντας εύκολα και φτάνοντας τους 40 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί πετυχαίνοντας 8 γκολ.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 5’ ο Τσακιρίδης με σουτ κάνει το 1-0.

Στο 8’ ο Νικολαίδης με σουτ κάνει το 2-0.

Στο 15’ ο Παρασκευόπουλος Δ κάνει του 3-0.

Στο 50’ με πέναλτι ο Θεοδορίδης κάνει το 3-1.

Στο 55’ ο Ψυλλίδης κάνει το 4-1.

Στο 59’ ο Χατζηκυριάκος κάνει το 5-1.

Στο 61’ Παρασκευόπουλος Δ κάνει το 6-1.

Στο 80’ ο Ζεδαμάνης με σουτ κάνει το 7-1.

Στο 88’ ο Τσακιρίδης κάνει το 8-1.



Διαιτητές: Φουντουκίδης (Μακράκης – Καναράς)



Γραμμένη: Τοτίκογλου, Ζεδαμάνης, Νικολαίδης (70’ Κωσταντινίδης), Παπαδόπουλος Α (46’ Χατζηκυριάκος), Παπαδόπουλος Ε, Γαβράς (46’ Σπυρίδης), Παρασκευόπουλος Ι, Τσακιρίδης, Ψυλλίδης, Παρασκευόπουλος Δ, Καραγιαννίδης.



Αμπελάκια: Κρανάς, Κούτογλου, Κύπριζλης, Προβόπουλος, Τσαλίδης Κ, Τσαλίδης Δ, Παυλίδης, Θεοδορίδης, Ψαρρογιάννης, Ασημάκης, Θεοδορίδης Π.





Ανακάλυψη – Ερμής Οχυρού: 0-1

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κραχτίδη όπου έχει έδρα η Ανακάλυψη. Ο Ερμής Οχυρού είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Ανακάλυψη που μετρούσε μόλις μία ήττα στην έδρα της (θυμόμαστε το συναρπαστικό 4-5 από την Φτελιά) και θα έδινε τα πάντα για την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και πήραν το τρίποντο.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 32’ ο Σπυρίδης πιάνει ωραίο σουτ αλλά διώχνει ο τερματοφύλακας.

Στο 55’ ο Βαρυτιμιάδης με σουτ κάνει το 0-1.

Στο 70΄ο Σπυρίδης με πλασέ βρίσκει το δοκάρι.

Στο 71’ ο Σταυριανίδης χάνει τετ α τετ.



Διαιτητές: Παπαιωάννου (Μαμσάκος – Μιμάνης)



Ανακάλυψη: Συντζήμης, Αποστολίδης, Πεσήρης, Καζάκης, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης, Ματσήνης, Κυριακίδης, Τροτ, Παπαδόπουλος.



Ερμής Οχυρού: Χαρμπαντίδης, Ξενίδης, Τσαλουκίδης (70’ Σταυριανίδης), Ευσταθιάδης, Ξανθόπουλος Η, Ξανθόπουλος Χ, Βαρυτυμιάδης (78’ Γρηγοριάδης), Ελευθεριάδης (75’ Πετρίδης Ν), Σπυρίδης, Ζαφειρίου, Τομπουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: