*************************************************************************************

....ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τα παραλειπόμενα και η καλύτερη ενδεκάδα της Β΄ΕΠΣΔ (20η αγ.)

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα του Αντώνη Καστρινού (αείμνηστου Προέδρου της Δόξας)μεγαλουργούσε στα πρωταθλήματα της Α1 κατηγορίας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, πέρα από την ακμή και τις επιτυχίες, υπάρχει και η παρακμή. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και στη ζωή, βλέποντας μεγάλες αυτοκρατορίες να διαλύονται και να φτάνουν εκεί, ενώ νωρίτερα είχαν περάσει από την άνθηση. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Καστρινού που βασίζεται σε νέα παιδιά. Ο Σύλλογος βρέθηκε από την Α΄ Ερασιτεχνική να αγωνίζεται φέτος δυο κατηγορίες πιο κάτω (με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων που έγινε)και να κυνηγά να επανέλθει αρχικά στην Α2 κατηγορία και στη συνέχεια και στην ελίτ των πρωταθλημάτων. Όλα δείχνουν πως έχει τα εφόδια να το πετύχει αυτό, αλλά θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Πάμε τώρα και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπου σε επτά αγώνες, σημειώθηκαν 44 τέρματα, δηλαδή 6.28 γκολ ανά αγώνα, αριθμός απίστευτα ικανοποιητικός, που μας δείχνει πως και φέτος δε θα λείψει η πεμπτουσία των αγώνων που είναι το γκολ.Διαβάστε το ρεπορτάζ με τα παραλειπόμενα και τους διακρθέντες που μόνο η εφημερίδα ΗΧΩ και η hxosports.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να τα διαβάσετε...



Βήμα παραμονής για την Αγία Παρασκευή

Μπορεί να έχει κάνει πολλές ζημιές σε άλλους αντιπάλους το Προάστιο, αλλά απέναντι στην Δόξα δεν είχε την ανάλογη απόδοση. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια, ο σύλλογος που καίγεται περισσότερο για τους βαθμούς, δείχνει μεγαλύτερο πάθος με αποτέλεσμα να κατακτά το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος όπου και πέτυχαν όλα τα γκολ τους και εξασφάλισαν τη νίκη. Οι τρείς βαθμοί που πήραν τους βοηθάνε να κάνουν άλλο ένα βήμα παραμονής. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλοί και το πλήρωσαν.

Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για την Πτελέα

Μάλλον, θα θέλουν να την ξεχάσουν γρήγορα την περασμένη Κυριακή οι ομάδες που αγωνίζονται στο γήπεδο των Κοκκινογείων (Π.Μελάς και Πηγές)γιατί ήταν καταστρεπτικό για αυτούς. Και οι δυο ηττήθηκαν με ανατροπή. Οι Πηγές μάλιστα μετά από την ήττα τους αυτή, παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία με τον Μ.Αλέξανδρο να κάνει εξαιρετικό δεύτερο μέρος και να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.



Πεντάρα με πρωταγωνιστή το νεαρό Δασκάλου

Αν και συνάντησε κάποιες δυσκολίες στο πρώτο μέρος του αγώνα, φαινόταν πως αν οι παίκτες του Καστρινού πετύχαιναν ένα γκολ τότε όλα θα γινόντουσαν πιο απλά. Ευτύχησαν να σκοράρουν λίγο πριν το ημίχρονο με τον νεαρό Δασκάλου και να πάνε πιο ήρεμοι στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας διώξει το άγχος, έστησαν ένα μικρό πάρτι και πέτυχαν αυτό το εμφατικό σκορ.



Είκοσι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για τα Αμπελάκια

Ήταν από τους αγώνες, όπου οι φιλοξενούμενοι με δεδομένο πως όλες οι ομάδες κέρδισαν, ήθελαν και αυτοί το τρίποντο. Κατάφεραν να το κατακτήσουν, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αν και ήταν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με παλαιότερα τους παιχνίδια, δεν απέφυγαν την ήττα. Έτσι, έμειναν στους μηδέν βαθμούς μετά από είκοσι αγώνες!!!


Ένας Κυριακίδης… δε φέρνει την άνοιξη τελικά

Το πιο όμορφο παιχνίδι της χρονιάς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Κραχτίδη, με δυνατές συγκινήσεις, ανατροπές απίστευτες στο σκορ, εννέα τέρματα, χαμένες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι, έχοντας τον Κυριακίδη σε φανταστική ημέρα (πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του)προηγήθηκαν με 4-1 στο ημίχρονο και όμως στο τέλος έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο μη μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, πήγαν από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε 45 λεπτά. Παρέμειναν στην κορυφή και έδειξαν χαρακτήρα πρωταθλήτριας.



Σαν σε προπόνηση η Γραμμένη

Στο γήπεδο της Γραμμένης, ο τοπικός Μ.Αλέξανδρος αντιμετώπιζε τον Φίλιππο Δράμας, τον οποίο και φιλοδώρησε με εννέα τέρματα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νομίζουμε πως το ματς δε χωράει περαιτέρω κριτική, μια που το σκορ τα λέει όλα. Μετά από τη νίκη της αυτή η Γραμμένη, ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά.



Έχεις Βέργα;… Ελπίζεις σε άνοδο

Στη Μικρόπολη γινόταν το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, πέρα από εκείνο στο γήπεδο Κραχτίδη. Εδώ σε αντίθεση με την ήττα της Ανακάλυψης, το τρίποντο πήραν οι γηπεδούχοι, έχοντας τον Βέργα σε εξαιρετική ημέρα, καθώς σημείωσε και τα γκολ της ομάδας του. Η νίκη αυτή, έφερε ακόμα πιο κοντά στις θέσεις ανόδου τη Δόξα, ενώ ο Νεροφράκτης φαίνεται σα να έκανε μια μικρή κοιλιά, έχοντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.


Οι καλύτεροι 11 της Β΄ κατηγορίας

Από τα παιχνίδια της Κυριακής, δείτε τους έντεκα καλύτερους της αγωνιστικής, ανεξάρτητα από τη θέση που αγωνίζονται.

Σεραφειμίδης (Αγία Παρασκευή)

Πέτυχε το γκολ που κλείδωσε τη σημαντική νίκη για την ομάδα του.



Χορόζογλου (Αγία Παρασκευή)

Έπαιξε πολύ καλά, ενώ σημείωσε και ένα τέρμα.



Δελανδρέας (Πανσυτ.Πηγών)

Έβαλε ένα γκολ, αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό, παρά την καλή παρουσία που είχε.



Πουγιούδογλου (Πτελέα)

Σημείωσε το τέρμα που έφερε τούμπα το παιχνίδι.



Δασκάλου (Καστρινός)

Πέτυχε δυο γκολ και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.



Ραφτσάι (Μαυρολεύκη)

Πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε, ανεξάρτητα που η ομάδα του δε τα κατάφερε.



Ψαρογιάννης (Αμπελάκια)

Ήταν αυτός που σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, που όμως δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα.



Κυριακίδης (Ανακάλυψη)

Πέτυχε καρέ των γκολ, όντας ο καλύτερος του αγώνα.



Μίλο (Φτελιά)

Σημείωσε ένα γκολ και ήταν εξαιρετικός.



Καραγιαννίδης (Γραμμένη)

Πέτυχε χατ-τρικ και είχε πολύ καλή απόδοση.


Γεωργιάδης (Γραμμένη)

Έβαλε δυο γκολ και βοήθησε πολύ στη μεγάλη νίκη της ομάδας του.



Διακρίθηκαν ακόμα και οι: Ελευθεριάδης (Γραμμένη), Βέργας (Μικρόπολη), Φιλίππου (Φτελιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: